Nekategorizirano

Karlovac dobio bowling centar u podrumu Žitne kuće, "američka" zabava svaki dan do ponoći

Karlovac dobio bowling centar u podrumu Žitne kuće,
foto: Facebook Lana KugLana

Novo mjesto za dobru zabavu osvanulo je u podrumu Žitne kuće u samom središtu grada - riječ je o jednoj od najpopularnijih zabava u Americi, takozvanom "bowling alleyu", koji sve više osvaja i Hrvatsku. U našem slučaju riječ je o miksu bowlinga i kuglanja, odnosno zaljubljenici u kuglačke sportove pronaći će po četiri staze za bowling i klasično kuglanje srednjoeuropskog tipa.

Dakako, uz sve to ide i zabavna komponenta uobičajena za takve prostore u SAD-u, odnosno prigodna rasvjeta, glazba, kafić i pizzerija, a i dječja igraonica za one koji na bowling ili kuglanje dođu s najmlađima. Već prve večeri odaziv je bio ogroman, čemu je svakako pridonijelo i besplatno kuglanje, dok će tijekom vikenda posjetiteljima biti ponuđene prigodne cijene i "paketi" koji uključuju kuglanje, sok, pizzu i posebne kuglačke cipele.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bowling/kuglana bit će otvorena svakog dana od 16 sati do ponoći, a cijene su vrlo raznolike ovisno o danima i terminima - od 35 kuna za sat kuglanja od ponedjeljka do četvrtka između 16 i 18 sati pa do 125 kuna za bowling vikendom od 20 sati do ponoći (riječ je o cijeni koja omogućuje bowling ili kuglanje šest osoba). Najam obaveznih kuglačkih cipela je 8 kuna.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!