Mjesto predsjednika Uprave Karlovačke pivovare preuzeo Alexander Gerschbacher

Mjesto predsjednika Uprave Karlovačke pivovare preuzeo Alexander
Gerschbacher

Predsjedavanje Upravom Karlovačke pivovare danas je od Monique Peters preuzeo Alexander Gerschbacher, bivši komercijalni direktor Brau Union u Austriji.

– Dolazim iz Austrije koja je lijepa zemlja i sretan sam što imam priliku živjeti u Hrvatskoj, još jednoj lijepoj zemlji. Sretan sam i štu ću voditi Karlovačku pivovaru, izvrsnu kompaniju s izvrsnim robnim markama i odličnim ljudima, rekao je na predstavljanju karlovačkoj javnosti Gerschbacher. Peters se zahvalila na suradnji i kazala kako je ponosna što je radila u Karlovačkoj pivovari i živjela u Hrvatskoj. Odlazi na radno mjesto direktorice za inovacije u Heinekenovoj središnjici u Amsterdamu.

Ovu prigodu bivša direktorica i novi direktor Karlovačke pivovare iskoristili su za potpisivanje novog, poboljšanog Kodeksa odgovorne marketinške komunikacije Hrvatske gospodarske komore. Kodeks je načinjen u skladu sa standardima europskog udruženja pivara “Brewers of Europe” i predstavlja, navode u Karlovačkoj pivovari, važan korak naprijed u samoregulaciji pivske industrije.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest