Nekategorizirano

Žedni i nespretni : Konobarica ih potjerala iz birtije, zbog piva provalili u "Gavranović", prestrašili se alarma i sve prosuli, a onda ih sustigla policija

Žedni i nespretni : Konobarica ih potjerala iz birtije, zbog piva
provalili u

Njihovo ponašanje svakako zaslužuje osudu, iako će svaki pravi pivopija za njih pronaći makar trunku opravdanja, a evo i zašto.

Ogulinci M. P. (41) i njegov kompanjon S. J. (50) pošteno su se zapili u jednom domaćem kafiću krajem veljače. Popili su svaki po desetak piva. I kako to već biva u životu, uvijek kad je najbolje, prebrzo dođe fajrunt. A tu ružnu riječ konobarica je rekla posljednji puta u 1 sat iza ponoći.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Morali su se dečki odvojiti od omiljenog šanka, a toliko toga još su si imali za reći. Onda su krenuli. Putem ih je uhvatila žeđ. Piva je bilo još samo u Gavranoviću, kraj kojega su upravo bili prolazili. Ali, ni on nije radio i bio je zaključan. Nisu previše razmišljali. Provalili su vrata, natrpali su pića koliko su trebali, pokupili nešto cigareta i hrane koliko su mogli ponijeti.

Tek što su izašli iz dućana, uhvatio ih je alarm. Od straha su počeli trčati. Crne vreće od smeća u koje su trpali plijen počele su pucati, pa su sve prosuli putem. A nesreća nikada ne dolazi sama. Policija je čekala samo malo dalje.

Prvookrivljeni M. P. je sve priznao, a njegov prijatelj sve porekao. Policija, a i Državno odvjetništvo, povjerovalo je, naravno, prvome, pa podiglo optužnicu protiv obojice. Sad ih čeka sud, a moguće  zatvor.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!