Nekategorizirano

Novi identitet Ivanjskog krijesa zamišljen kao festival vatre značajan i na nacionalnoj razini

Novi identitet Ivanjskog krijesa zamišljen kao festival vatre
značajan i na nacionalnoj razini

"Vatreni pozdrav ljetu" slogan je karlovačkih Ivanjskih krijesova, a upravo je novi koncept manifestacije osmišljen da bude svojevrsnih festival vatre. Tako će, najavio je Galić, nastupiti i street performeri s vatrenim nastupima, predviđen je i tradicionalni vatromet, dok ipak neće biti puštanja lampiona u zrak, zbog sigurnosti, a jer je i preporuka da se ne šalju jer mogu uzrokovati požar.

Sigurnosne mjere će morati poštovati i sudionici, Banijanci i Gažani, ali i posjetitelji jer krijesovi mogu biti i vrlo opasni. Predstavnici gradskih četvrti Gaze i Banije, Sara Požar i Berislav Besedić pozvali su sve da dođu i zabave se, te napomenuli da rivalitet postoji u sportskim natjecanjima, ali još više i dobri duh koji je Karlovčane ujedinio u nedavnim poplavama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kompanija Heineken će osmu godinu zaredom kao generalni sponzor podržati manifestaciju. Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije Ljudmila Bratko Gašpić pozvalo je sve da dođu na Ivanjski krijes i dobro se zabave, ali odrasle građane da pritom odgovorno uživaju u Karlovačkom.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!