Nekategorizirano

Sve spremno za Tesla Radio Festival - stižu Dječaci, Rolin Humes, Jonathan, Punčke... pročitajte lineup!

Sve spremno za Tesla Radio Festival - stižu Dječaci, Rolin Humes,
Jonathan, Punčke... pročitajte lineup!

Poznat je lineup Tesla Radio Festivala, koji će se održati 24. i 25. lipnja u središnjem karlovačkom parku, u šancu ispod Edisona, a kojim Gimnazija Karlovac obilježava 250. obljetnicu postojanja i 160. obljetnicu rođenja svog najslavnijeg učenika, velikog Nikole Tesle. U posljednji tren ipak je otpala ideja o dvije pozornice pa je spisak sudionika ponešto sužen (iako će ih u dva dana zasvirati 16, što nipošto nije mala brojka), a mnogi su zainteresirani bendovi nažalost morali biti i odbijeni jer jednostavno nema mjesta, odnosno vremena za sve.

Oba dana koncerti će počinjati već u 16,30 sati, a potrajati do 2 ujutro. Točna satnica još nije objavljena, no otprilike bi lineup pa i poredak bendova na stejdžu trebao biti sljedeći:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petak, 24. lipnja - Yato (Karlovac), Udriground (Duga Resa), Them Moose Rush (Bjelovar), Roppongi Red (Zagreb), My Buddy Moose (Rijeka), Rolin Humes (Sisak), Dječaci (Split) i The Black Room (Rijeka).

Subota, 25. lipnja - Lorelei (Karlovac), Tight Grips (Karlovac), Chui (Zagreb/Zadar), Ant & Hunter (Karlovac), Irena Žilić (Zagreb), Punčke (Vinkovci), Jonathan (Rijeka) i Nipplesi (Karlovac).

Koncerti su besplatni i poklon su Gimnazije Karlovac svome gradu. Glavni organizator je ispred Gimnazije prof. Gordan Begler, a potporu u organizaciji pružio je poznati karlovački glazbenik i novinar Damir Kundić.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!