Nekategorizirano

Gimnazijalci 4F razreda generacije 1976. obilježili 40-tu godišnjicu mature

Gimnazijalci 4F razreda generacije 1976. obilježili 40-tu
godišnjicu mature

Generacija 4F razreda karlovačke gimnazije koja je maturirala 1976. godine, obilježila je 40-tu godišnju mature, iako se redovito sastaju i svake pete godine. Bio je to razred sastavljen od učenika sa Dubovca, iz Smičiklasove i Domobranske ulice, te sa Rakovca.

- Razrednica nam je bila prof. Ivana Lisac. Susretu se ovoga puta odazvalo 17 kolega od kojih je najviše ostalo živjeti u Karlovcu, nekolicina je preselila u Zagreb, jedan je u Austriji, za dvoje nemamo informaciju gdje danas žive, a dvojica nažalost nisu više među nama. Velika većina nas je završila fakultet i naravno da smo ugledni  i poznati građani našega maloga mjesta. Ostali smo dosta povezani, družimo se i u svakodnevnom životu. Uskoro idemo na drugo maturalno putovanje – kaže Vesna Kajfež.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Godišnjicu su proslavili na Ilovcu u Restoranu M90. Nazočni su bili: Kruno Kovačević, Sonja Raičević, Zdenka Jaklić, Biserka Katunar, Dušanka Vranić, Vlado Mirkov, Dubravka Mikić, Berislav Kekić, Zlatko Grčić, Vesna Kajfež, Lepa Janković, Đurđa Portner, Vesna Katalenac, Vesna Lukačić, Božica Kovačević, Jadranka Janković  i Zdravko Trpčić.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!