Nekategorizirano

Još jedna titula - U14 momčad Inline hokej kluba Karlovac prvak Hrvatske

Još jedna titula - U14 momčad Inline hokej kluba Karlovac prvak
Hrvatske

Sjajnu sezonu za Inline hokej klub Karlovac okrunio je još jedan naslov državnog prvaka - nakon što su u tome uspjeli oni najmlađi, U9 selekcija, titulu prvaka Hrvatske osvojila je i U14 momčad. Nadareni karlovački inline hokejaši završili su, doduše, natjecanje na drugom mjestu, no kako je prvenstvo Hrvatske imalo otvoren status, na prvom mjestu je slovenski HK Prevoje. Karlovčani su, pak, kao drugoplasirani postali prvak Hrvatske - uostalom, tijekom sezone nisu zabilježili niti jedan poraz u ogledima protiv hrvatskih momčadi.

Uz naslov prvaka Hrvatske Patrik Kraščić je proglašen najboljim bekom. Za Karlovac su tijekom sezone igrali: Roko Kurtagić, Antonio Markezić, Patrik Kraščić, Matija Jutt, David Banay, Mislav Penić, Max Banay, Mateo Martinović i Noa Anić-Milić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Završeno je i seniorsko prvenstvo. Momčad Kuna iz Zagreba obranila je naslov prvaka pobijedivši u finalu momčad Munja dok je IHK Dinamo zauzeo treće mjesto. Karlovčani su odigrali fenomenalan ligaški dio i završili ga na prvom mjestu, nažalost u play offu nisu nastavili sjajne igre iz lige. Ipak, njihove ligaške igre urodile su plodom kada su u pitanju pojedinačna priznanja, jer dobili su čak tri - za najboljeg napadača prvenstva Hrvatske proglašen je Nikola Grahovar, najbolji bek je Fran Srketić, a najbolji golman Branimir Marković sva tri iz Karlovca.

Za kraj hokejaških aktivnosti u ovoj sezoni, U11 momčad sudjelovala na turniru u Puli. Poraženi su od Siska i slovenskog Bleda, a svladali su samoborske Srake te na kraju zauzeli peto mjesto. Za Karlovac su igrali: Kurtagić, Markezić, Banay, Kostelac, Klara Penić, Mislav i Mia Primužak i Šavor-Radičević.

Karlovačkim selekcijama slijedi trotjedni odmor, a potom kreću pripreme za hokejaški kamp u Češkoj na kojem će karlovački hokejaši sudjelovati treću godinu za redom.

KAŠonline

 

Izdvojeno


Reci što misliš!