Nekategorizirano

Svjedokinja na suđenju ubojici supruge: Damir je bio toliko dobar i vrijedan, da sam rekla Snježani da ću joj ga ukrasti

Svjedokinja na suđenju ubojici supruge: Damir je bio toliko dobar i
vrijedan, da sam rekla Snježani da ću joj ga ukrasti

- Bila sam u kuhinji, kada sam čula njihovu kćer Ivanu kako viče: Krešo, Krešo! Pogledala sam prema tamo, Damir je udario šamar punici Dubravki Mikšić. U drugoj ruci je imao pušku. Krenuo je preko dvorišta prema garaži. Tamo sam čula pucanj, a onda još dva - rekla je svjedokinja Ljiljana Brkić.

Ljubica Jakić kobnoga trenutka je gledala vijesti. Pažnju joj je odvukla galama iz susjednog dvorišta. - Dubravka je vikala: Pomozite, ubit će mi Snježanu! Onda sam čula pucanj. Išla sam zvati policiju, a onda je puklo opet, pa još jednom - kaže Ljubica koja bi se "prije nadala vlastitoj smrti nego očekivala da Damir učini ovako nešto".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ana Marija Tomičić rodbinski je povezana s Matanima, pa su se posjećivali za blagdane. S njima su si bili baš dobri, kazala je. Ni ona, kao niti njezine dvije susjede, ni u jednom trenutku nisu vidjele ni čule Snježanu Matan.

Krešimir Mateša, susjed preko puta, posvjedočio je da je Dubravka dozivala njegova oca Ivicu u pomoć. On će biti saslušan sutra, kao i dvoje ključnih svjedoka, punica Dubravka Mikšić te okrivljenikova kćer Ivana Matan.

Tijekom suđenja, okrivljeni nije imao primjedbe na iskaze svjedoka, bio je miran i nije pokazivao emocije.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!