Nekategorizirano

Pijani vozač sletio s ceste i udario u drvo u Skradniku, u Žakanju teško ozlijeđen motociklist

Pijani vozač sletio s ceste i udario u drvo u Skradniku, u Žakanju
teško ozlijeđen motociklist
foto ilustracija - arhiva KAportala

Alkohol i brzina ponovo uzimaju svoje na cestama u Karlovačkoj županiji. Jučer oko 22.45 sati u mjestu Skradnik kod Josipdola teško je ozlijeđen 44-godišnjak koji je prije nego što je sjeo za volan, popio koju čašicu previše pa završio u bolnici.

Policija javlja da je 44-godišnji vozač s 1,06 promila alkohola u krvi ušao u zavoj, ali prebrzo, pa sletio van kolnika i udario u više stabala uz cestu. Teško je ozlijeđen a automobil je bio izudaran pa su unesrećenog pomoću posebnih kliješta iz automobila morali izvući vatrogasci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna. Protiv vozača bit će proslijeđen optužni prijedlog, a nadležnom državnom odvjetništvu izvješće, kažu u policiji.

Tri sata ranije prometna nesreća dogodila se na državnoj cesti D-6 u mjestu Žakanje. Tamo je svojim osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao 63-godišnjak koji prilikom uključivanja na kolnik iz sporedne ulice nije dobro gledao pa je oduzeo prednost prolaska motociklu.

Na njemu je naišao 40-godišnjak koji je udario u automobil pa sletio van kolnika i teško se ozlijedio. Materijalna šteta veća je od 19.000 kuna, a protiv 63-godišnjeg vozača bit će proslijeđena kaznena prijava.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!