Nekategorizirano

Helena Valentić odlična četvrta na 3.000 metara na jakom atletskom mitingu u Zagrebu

Helena Valentić odlična četvrta na 3.000 metara na jakom atletskom
mitingu u Zagrebu

U Zagrebu je održan atletski miting "Otvoreno prvenstvo Zagreba", koji je osim atletičara iz brojnih hrvatskih klubova okupio i inozemne predstavnike (iz Brazila, Venezuele, Katara, Slovenije, a nastupilo je i nekoliko članova Atletskog kluba Karlovac.

Najbolji rezultat ostvarila je Helena Valentić, koja je u vrlo jakoj konkurenciji osvojila odlično četvrto mjesto na 3.000 metara, ujedno treće od hrvatskih predstavnica. Vrijedi napomenuti da je rezultat još značajniji ako se uzme u obzir da je 16-godišnja Karlovčanka bila daleko mlađa od ostalih suparnica (od prvoplasirane osam, drugoplasirane 12, a trećeplasirane sedam godina, a jednako je i s onima koje su utrku završile iza Helene).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od ostalih karlovačkih atletičara, Marko Krivačić i Hrvoje Neralić nastupili su u dvije sprinterske utrke. Bolji su bili na 200 metara (Krivačić 10., a Neralić 13.), dok je na 100 metara Krivačić bio 15., a Neralić 20. Bruno Belčić bio je posljednji osmi u utrci na 800 metara, ali također u konkurenciji u kojoj su svi osim jednog natjecatelja bili daleko stariji i iskusniji.

KAŠonline

 

Izdvojeno


Reci što misliš!