Nekategorizirano

Javna priznanja Grada dobiva 12 laureata - Stiglo 28 prijedloga, neke gradske tvrtke predložile same sebe, druge svoje zaposlenike

Javna priznanja Grada dobiva 12 laureata - Stiglo 28 prijedloga,
neke gradske tvrtke predložile same sebe, druge svoje zaposlenike
Prošlogodišnji dobitnici priznanja

Potvrdi li odluku Odbora za dodjelu javnih priznanja i Gradsko vijeće, 12 pojedinaca, ustanova i tvrtki dobit će javna priznanja Grada Karlovca za 2016.

Bit će to Mirko Butković i Mladen Kuka, koji trebaju dobiti Nagradu Grada, a Plakete Jana Mihalić, Rudolf Mihael Brlečić, Dubravko Rukavina, Vatrogasna zajednica Karlovačke županije, Zoran Salopek - Rips Salopek, Stjepan Sabljarić, Vodovod i kanalizacija, Infinum, Danko Plevnik i Radioklub Karlovac. Za Medalju gradonačelnika, o čijoj dodjeli odlučuje gradonačelnik Damir Jelić, predloženi su Stipe Adžaga, Damir Basar i Srećko Šestan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Peteročlanom Odboru posao ove godine nije bio lak jer je na natječaj za dodjelu javnih priznanja pristiglo čak 28 prijedloga.

Najviše kandidata bilo je za Nagradu Grada Karlovca, petnaest, za Plaketu Grada osam, a šest – od kojih je jedan predložen i za Nagradu – je bilo u kategoriji “neodređena vrsta priznanja”.

Bilo je među njima poznatih i manje poznatih Karlovčana, privatnih i gradskih tvrtki, udruga, neke je kandidate predložilo više predlagatelja, neki predlagatelji više kandidata, a neki su predložili članove svoje obitelji i udruge, šefove i zaposlenike, pa čak i sami sebe!?

Upravo ovo potonje učinila je jedna tvrtka u vlasništvu Grada dok je druga, obrazlažući zašto misli da priznanje zaslužuje baš njen zaposlenik, između ostalog, navela da je “vrijedan, odgovoran i profesionalan u izvršavanju svojih radnih zadataka” te "uvijek točan".

Ovaj prvi prijedlog je prošao, drugi nije.

Inače, laureatima će javna priznanja biti uručena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća za Dan grada, 13. srpnja.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!