Nekategorizirano

7. Čavlekov turnir - Dinamo i Luka Koper u polufinalu, danas još četiri utakmice

7. Čavlekov turnir - Dinamo i Luka Koper u polufinalu, danas još
četiri utakmice

Nakon trećeg dana 7. Memorijalnog turnira Branko Čavlović - Čavlek poznata su dva polufinalista. U skupini A to je zagrebački Dinamo koji unatoč jučerašnjem porazu od Sturma mora biti na jednom od prva dva mjesta, jer trenutno dijeli vodeću poziciji sa 6 bodova koliko imaju i Slaven Belupo i Rijeka, a obje je momčadi svladao. Riječani pritom danas ne igraju pa je jedino pitanje može li Sturm pobjedom preskočiti Koprivničane.

U skupini B s tri pobjede polufinale je osigurala momčad Luke Koper, a prije posljednjeg kola 7 bodova imaju St. Polten i Osijek. No, Osječani su odigrali sve svoje utakmice pa su Austrijanci vrlo blizu finalu, jer u današnjem ogledu sa Slovencima mogu i izgubiti s jednim, a vjerojatno i dva pogotka razlike pa da svejedno uđu u polufinale.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rezultati trećeg dana: Karlovac 1919 - Osijek 0:1, Rijeka - Željezničar 3:1, Dinamo - Sturm 0:1, St. Polten - Osijek 3:3, Slaven Belupo - Željezničar 4:0 i Luka Koper - Split 3:1.

Danas se igraju posljednje četiri utakmice po skupinama. U Karlovcu u 9,15 igraju Slaven Belupo - Sturm, a u 10,30 Dinamo - Željezničar. U Dugoj Resi se u 10 sati sastaju Karlovac 1919 - Split, a u Malom Erjavecu, također u 10, St. Polten - Luka Koper.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!