Nekategorizirano

Od sutra i službeno počinje Ljeto na Foginovom - prvo riječno kupalište u zemlji iduća dva mjeseca puno plesa, sporta, filmova, igraonica...

Od sutra i službeno počinje Ljeto na Foginovom - prvo riječno
kupalište u zemlji iduća dva mjeseca puno plesa, sporta, filmova,
igraonica...

-

Svi građani Karlovca i Karlovačke županije pozvani su ovdje na Foginovo kupalište, na prostoru između dva ušća, u programu 2U ili Za tebe. Napravljeno je, kao što smo se obvezali, i ove godine puno malih projekata, od novih stabala i klupica do pojačane rasvjete na starom atletskom, a učinjen je i kvalitativni pomak jer nikad nije bilo takve korelacije programa na Foginovom i za Dan grada pa će se mnoga događanja zbivati upravo na ovom prekrasnom prostoru, kazao je na današnjoj pressici gradonačelnik Damir Jelić, najavljujući ovogodišnje Ljeto na Foginovom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program na prvom registriranom riječnom kupalištu u zemlji obilovat će zabavnim i sportskim sadržajima za koji su se zajedno pobrinuli Grad i brojne udruge, pa će tako biti plesa, nogometa, različitih igraonica, vaterpola, košarke, odbojke, filmova...

- Ove godine u animacijske programe uključeni su River Dance, Studio 23, Karlovačke mažoretkinje, Naša djeca, Mačevalački klub, Klub spasioca na vodama, Karlovačka športska zajednica… i zajedno ćemo organizirati što više atraktivnih aktivnosti za naše kupače. Otvorenje je sutra u 14 sati, kada kreće animacijski program, Aquafun, odnosno igre za djecu, ali budući da je u tijeku Europsko nogometno prvenstvo, ništa bez nogometa, pa ćemo imati u 17 sati revijalnu nogometnu utakmicu ŽNK 4 rijeke. Na večer je party Pod zvijezdama da bude zaista vesela i opuštena atmosfera, najavila je pročelnica Andreja Navijalić.

Za sigurnost kupača, kao i proteklih šest godina, brinut će verificirani spasioci, njih 9, iz Kluba spasilaca na vodama i to, svakodnevno od 10 do 22 sata.

- Molim roditelje da dolaze sa svojom djecom na kupalište i da nam pomognu: da ih ne puštaju same u vodu. Isto tako, da im objasne da je sunce jako opasno i da se trebaju mazati kremom za sunčanje da ne izgore jer smo imali dosta takvih slučajeva, te da ne uništavaju vodeni park, pozvao je Dino Babić.

Za najmlađe je Mačevalački klub i ove godine, 7. ljeto za redom, organizirao školu plivanja i to od ponedjeljka do četvrtka, no pomoći će i onima malo većima.

- Ovo je 4. sezona da je škola organizirana i za djecu s poteškoćama u razvoju, a mogu se javiti i stariji koji ne znaju plivati ili bi htjeli poboljšati tehniku. Skoro dva mjeseca mi smo tu, poručio je Krešimir Profozić.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!