Nekategorizirano

Vozač (27) zbog alkohola i brzine prešao na suprotnu stranu i udario u drugi automobil - on teško, još četvero lakše ozlijeđeno

Vozač (27) zbog alkohola i brzine prešao na suprotnu stranu i
udario u drugi automobil - on teško, još četvero lakše ozlijeđeno
foto ilustracija

Teško je ozlijeđen vozač (27), a lakše još četvero putnika iz dvaju automobila u prometnoj nesreći koja se dogodila 40 minuta poslije ponoći u Knežević Kosi, kod Vojnića.

Uzrokovali su je alkohol i prevelika brzina, a sve se zbivalo u prvim minutama subote, kada je vozač automobilom prešao na suprotnu stranu i udario u automobil koji mu je dolazio u susret.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,54 g/kg upravljao je 27- godišnjak koji je u zavoju zbog utjecaja alkohola i neprilagođene brzine prešao na lijevu prometnu traku i udario u osobno vozilo austrijskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak, državljanin Republike Austrije. 27-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede, a još četvero putnika iz oba vozila zadobili su lake tjelesne ozljede, izvijestila je PU karlovačka.

Dodali su kako će protiv 27-godišnjeg vozača biti proslijeđen optužni prijedlog te da je nastala materijalna šteta dvadeset tisuća kuna.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!