Nekategorizirano

Karlovački bejzbolaši nastavili niz pobjeda: u Trnavi svladali domaće Angelse 13:3

Karlovački bejzbolaši nastavili niz pobjeda: u Trnavi svladali
domaće Angelse 13:3

Nova visoka pobjeda sve raspoloženijih karlovačkih bejzbolaša, koji su nakon fenomenalnog nastupa u Kupu CEB zaredali s pobjedama i u srednjoeuropskoj Interligi. Na gostovanju u Trnavi pokvarili su domaćima slavlje i svečanost otvaranja novog baseball stadiona i pobijedili sa 13:3.

Karlovčani su brzo poveli sa 3:0, no u trećoj izmjeni posustao je inače odlični Horvatić, bio mu je to jedini loš trenutak u susretu no dovoljan da domaći izjednače na 3:3. Ipak, već u sljedećem karlovačkom napadu je 4:3, ubrzo i 6:3, a nakon šest izmjena 10:3 i pitanje pobjednika bilo je riješeno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrlo raspoloženi bili su bejzbolaši Olimpije 83 i u napadu i u obrani - u napadu čak je osam od devet karlovačkih igrača imalo barem jedan udarac (najviše Amerikanac Keim - 3), svi osim Cindrića koji je, pak, svejedno zaradio jedan bod Karlovčanima kroz hit by pitch. U obrani izvrstan Horvatić s čak 16 strike-outova. Igrali su: Horvatić, Nenadić, Karin, N. Sertić, Keim, Belić, Mitrović, M. Sertić i Cindrić.

Ovom pobjedom Olimpija je vjerojatno osigurala treće mjesto u ligaškom dijelu i ostaje joj realna šansa za drugo, iako u osnovi i nema prevelike razlike, jer nakon današnje pobjede Splićana u Bratislavi gotovo je sigurno da će u polufinalu igrati protiv Apolla, a tko će u polufinalni ogled završnice ući s drugog, a tko s trećeg mjesta manje je važno.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!