U petak i subotu dva sjajna partija u Karlovcu i Ozlju

U petak i subotu dva sjajna partija u Karlovcu i Ozlju

Ljubitelji elektronske glazbe u Karlovačkoj županiji ovog će vikenda svakako doći na svoje – očekuju ih dva odlična partija u Karlovcu i Ozlju, pri čemu se jedan party održava u petak, a drugi u subotu pa neće morati birati, već mogu – odabrati oba.

Početak velike vikend partijane je u petak u Ozlju, na kupskom kupalištu. Tulum počinje u 22 sata, a vesele i, nadamo se, mnogobrojne posjetitelje, na ples će natjerati DJ Huby i DJ Thaitoy Tom. Svirat će se house – progressive, tribal, tech, electro… Ulaz je besplatan, ali uz jednu važnu napomenu – svi posjetitelji mole se da ne unose na prostor kupališta napitke i hranu.

U subotu se, pak, u Karlovcu ispred i u Starom gradu Dubovcu održava poslijepodnevni i cjelonoćni “Dubovac Knight Party”. Sve će početi u ranim poslijepodnevnim satima (oko 16 sati), kada će uz laganiju glazbu (deep i soulful house, downtempo, chill i slični žanrovi) biti priređen i piknik, uz cugu i roštilj.

U večernjim satima zabava se seli unutar zidina dubovačkog dvorca, a trojac Jurkii, Viktor i Vaz vodit će posjetitelje kroz najenergičnija ostvarenja svjetske house, progressive i tech house produkcije.

Dnevni program je besplatan, a za noćni (koji počinje oko 22 i očekuje se da će potrajati barem do 4 sata ujutro) djevojke plaćaju 20, a dečki 30 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest