Gordan Bunoza odlazi u “Wislu”, “Karlovac” sutra kod kuće protiv “Varaždina”

Gordan Bunoza odlazi u “Wislu”, “Karlovac” sutra kod kuće protiv
“Varaždina”

Poljska je ovog ljeta čini se obećana zemlja za hrvatske nogometaše. Nakon što su ugovori s “Legiom” nedavno potpisali golman “Cibalije” Marijan  Antolović i veznjak “Dinama” Ivica Vrdoljak, sve je izglednije da će i jedan karlovački igrač završiti u ovoj zemlji. Iako je stoper Gordan Bunoza bio u kombinacijama za “Dinamo” te klubove iz Njemačke i Turske, čini se da će njegova nova lokacija biti poljska “Legia”. Klub iz Krakowa u posljednjih je nekoliko dana pokazao vrlo ozbiljan interes za Bunozu, bilo su podosta konkretni i čini se da bi već do kraja ovog tjedna donedavni branič “Karlovca” mogao potpisati na klub koji je prošlu sezonu završio na 2. mjestu i igrat će kvalifikacije za Europsku ligu.

No, Bunozin odlazak nikog ne iznenađuje, s obzirom da su u “Karlovcu” krenuli slagati momčad za novu sezonu bez njega, a i po njemu je na početku priprema bilo vidljivo da što prije želi otići iz kluba. Nakon pregovora s nekoliko klubova, čini se da je došlo vrijeme rastanka, osim ako se opet nešto ne izjalovi kao što je bilo i zimus, kada je Bunoza  trebao otići u švicarski “Basel”.

Osim Bunoze, ovih dana klub je napustio i Haris Redžepi, kojem trener Pamić nije mogao garantirati minutažu, pa će sreću potražiti u drugoj sredini. Navodno je Redžepi blizu odlasku u Sloveniju. Time ti trebao biti zaključena lista odlazaka, “Karlovac” su već ranije napustili Grabovac, Matika, Iftić, Vučemilović, Vukman i Stambolija.

Polako se zaključuje i lista dolazaka. Već ranije je dogovoren dolazak Špišića (Lokomotiv), Špelića (Slunj), Šipića (Zelina), Hamzabegovića (Jedinstvo Bihać), a sada je blizu ostanka još nekoliko igrača, koji bi trebali biti pojačanja. Ugovor je konačno potpisao veznjak Husić (Cibalia), kao i Batarelo (Inter), zadovoljili su Okić (Istra 1961), Hudorović (HAŠK) i Bjelkanović (Celje), dok je posljednje pojačanje stoper Dario Dabac, koji je proteklih godinu dana igrao u Koreji. Neizvjestan je ostanak mladog Žigmana, koji je stigao iz zaprešićkog “Intera”. Ukoliko se realiziraju svi dogovori, NK Karlovac bi u sljedećoj sezoni trebao izgledati ovako:

Golmani: Sunara, Hamzabegović, Parazajder

Braniči: Barić, Kovačević, Pilipović, Jerneić, Musulin

Stoperi: Karabatić, Dabac, Bjelkanović, Žigman, Špelić

Zadnji vezni: Husić, Paracki, Lajtman, Batarelo

Prednji vezni: Špišić, Šipić, Štefančić, Ottochian, Sopčić

Napadači: Novinić, Tokić, Hudorović, Okić

Inače, priliku da prvi put svoju momčad u pripremama za novu sezonu vide na djelu Karlovčani će imati sutra, kada će kraj Korane gostovati “Varaždin” (bivši Varteks). Početak utakmice je u 20 sati.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest