Nekategorizirano

Napadnuti HEP-ovci: U dvorištu su nas zaskočili muškarac i žena, mlatili su nas uz psovke, čak i davili

Napadnuti HEP-ovci: U dvorištu su nas zaskočili muškarac i žena,
mlatili su nas uz psovke, čak i davili

Napadnuti dvojac, djelatnike Elektre koji su pretučeni danas prijepodne na karlovačkom Korzu, zatekli smo ispred bolnice nakon "obrade" na hitnom odjelu.

- Išli smo na iskapčanje, a kad smo ih isključili, jedan je muškarac izašao van u dvoršte i napao nas, počeo nas tući uz psovke. Vikao je "jebem vam mater, bezobraznici jedni". Lupao nas po glavi, srušio me dole na pod i udarao nogom u dvorištu, ispričao je nakon današnjeg šoka na poslu HEP-ovac Žarko Krajačić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako dodaje, u napadu je sudjelovala i žena koja ga je uhvatila za vrat i počela daviti.

[caption id="" align="alignright" width="300"]

Šok na poslu - Ivan Mušnjak 

[/caption]

Njegov kolega Ivan Mušnjak rekao je da je ovo prvi put da su doživjeli fizički napad. Navodi da je do sada bilo verbalnih napada "problematičnih kupaca", ali nikada nešto ovako.

- Zaskočili su nas. Mjerna mjesta su nam dostupna pa im se nismo javili, a na koji su način saznali da dolazimo ne znam. Radi se o poslovnom prostoru, pretpostavljam da su ovo vlasnici, kaže Mušnjak. Boli ga, priča, cijelo tijelo ali nema oštećenja i vanjskih ozljeda.

- Vidjet ćemo što dalje, još smo na dužnosti, rekao je HEP-ovac.

U karlovačkoj Elektri razmišljaju o daljnjim potezima nakon ovog nesvakidašnjeg poteza, no vrlo je vjerojatno da će tužiti napadače.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!