Karlovački rođendanski bal imat će i humanitarni karakter

Karlovački rođendanski bal imat će i humanitarni karakter

Velika rođendanska proslava 13. srpnja, kojoj je okosnica plesni bal 431 plesnog para koji će na središnjem gradskom trgu zaplesati valcer, imat će i humanu komponentu. Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena pomoći pri troškovima skupog liječenja malenog petogodišnjeg Ivana Galovića, oboljelog od leukemije. Hrabri dječak uslijed borbe s ovom opakom bolešću obolio je i od sepse i bakterijskih infekcija, no ipak se dobro nosio s kemoterapijama i zračenjima. Bolest se, nažalost, još jednom vratila i bit će nužno presađivanje koštane srži, a donor će biti njegov brat.

Sudjelovanje je, naravno, i dalje besplatno, no bit će izrađeni prigodni bedževi s pozicijama plesnih parova, za koji će svi sudionici moći dati onoliko koliko mogu i žele za pomoć malom Ivanu.

Pripreme za bal, inače, napreduju vrlo dobro. Do danas se prijavilo 307 plesnih parova, uz još 50-ak pojedinaca, a nove prijave dolaze gotovo svakog trenutka pa ne treba sumnjati kako će trg biti do kraja popunjen plesačima. Fešta će započeti već u 17 sati velikim natjecanjem breakera iz brojnih hrvatskih gradova, u 18.30 na rasporedu je utrka konobara karlovačkih kafića, slijedi proglašenje najbolje torte, a u 19.30 finale break dance natjecanja. U 20.00 počinje bal, a u 21 sat koncert grupe Cubismo.

I još jedna napomena. Ukoliko i vi, štovani čitatelji, želite pomoći malom Ivanu, možete to učiniti na broj žiro-računa (otvoren u Karlovačkoj banci) 2400008 – 3110280186.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest