Karlovački bejzbolaši izborili finalni turnir Interlige pobjedom nad splitskom Nadom

Karlovački bejzbolaši izborili finalni turnir Interlige pobjedom
nad splitskom Nadom

Karlovačka Olimpija i slovačka momčad Apollo iz Bratislave prvi su poznati sudionici završnice Interlige, koja će se početkom rujna odigrati u, sada je i to poznato, Slovačkoj.

Na karlovačkom poluzavršnom turniru nakon lakih pobjeda hrvatskih predstavnika poput mađarskih, u borbi za ostanak u natjecanju Obuda Budapest svladala je Szentendre Sleepwalkerse sa 12:7 i izborila još jednu šansu da se plasira na završni turnir.

U prvoj utakmici koja je izravno odlučivala o plasmanu u završnicu, karlovački bejzbolaši dijelom su se sportski osvetili splitskoj Nadi za nedavni poraz u finalu prvenstva Hrvatske. Karlovčani su pobijedili sa 11:7 i tako osigurali nastup na završnom turniru Interlige.

O drugom predstavniku odlučit će sutrašnji susret (u 11 sati) splitske Nade i Obude Budapest, a pobjednik tog susreta u 15 sati će s Karlovčanima odigrati i finale, kako bi se saznao nositelj na završnom turniru.

Na drugom turniru, koji se igra u Slovačkoj, Apollo je osigurao plasman na završni turnir a sutra ujutro o preostalom mjestu u izravnom će susretu odlučiti još jedna slovačka momčad – Slovan iz Trnave i varaždinska Vindija. Posljednje mjesto zauzeo je BK Ježice iz Ljubljane.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest