Nogometaši Karlovca drugi u Ruščici – večeras provjera s reprezentacijom U-19

Nogometaši Karlovca drugi u Ruščici – večeras provjera s
reprezentacijom U-19

U najjačoj provjeri prije početka nove prvoligaške sezone, nogometaši Karlovca ipak nisu uspjeli osvojiti Memorijalni turnir Zvonko Mikolčević u Ruščici pokraj Slavonskog Broda. U finalu je nakon izvođenja jedanaesteraca bila uspješnija vinkovačka Cibalia.

Ipak, Karlovčani nemaju razloga za žaljenje, jer jaki turnir u Ruščici pokazao je kako su dobro pripremljeni – svladali su bosansko-hercegovačkog prvoligaša Slobodu iz Tuzle sa 2:1, a u finalnom susretu s aktualnim viceprvakom Hrvatske, vinkovačkom Cibalijom, odigrali su 1:1 i “pali” tek nakon kaznenih udaraca. Pogodak u regularnom dijelu susreta za Karlovčane je postigao Šipić, a s bijele točke precizni su bili Husić, Špišić i Štefančić, dok je presudan bio promašaj Batarela.

Ljubitelji nogometa Karlovčane mogu na Stadionu Branka Čavlovića Čavleka vidjeti već u utorak i srijedu – u utorak u 18.00 sati sastaju se s reprezentacijom Hrvatske U-19, koja nakon toga susreta putuje na Europsko prvenstvo u Francusku, a u srijedu u 20 sati karlovački nogometaši igraju protiv drugoligaša Rudeša. Posljednja provjera pred početak prvenstva bit će naredne subote u Mladini kod još jednog drugoligaša – Vinogradara.

Nova prvoligaška sezona počinje 24. srpnja, a Karlovac dočekuje Inter iz Zaprešića.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest