Proslava Dana grada večeras dosegla vrhunac: Karlovčani zaplesali “Milenijski bal”

Proslava Dana grada večeras dosegla vrhunac: Karlovčani zaplesali
“Milenijski bal”

U čast svog grada Karlovca koji slavi 431. rođendan, 862 Karlovčana i Karlovčanki zaplesalo je valcer na Trgu bana Jelačića. Ukupno 431 plesni par svojom je milenijskom fotografijom ovjekovječio “milenijski” fotograf Šime Strikoman koji je s 40-metarskog krana fotografirao valcer i potom figuru sirene s karlovačkog gradskog grba koju je svojim tijelima napravilo više od 1.500 građana.

Odlična ideja realizirana je na najbolji mogući način a velik interes građana svjedoči da su Karlovčani željni sličnih masovnih okupljanja. Vođenje programa je u svom duhovitom stilu odradila glumica Zrinka Cvitešić tako da niti desetminutno čekanje na uključenje u program HRT-a nije bilo predosadno. Milenijski bal zaplesali su i gradonačelnik Damir Jelić, brojni gradski dužnosnici i službenici, osobe iz javnog života Karlovca ali i ostali građani koji su željeli svojim angažmanom utkati sebe u ovaj, po mnogočemu jedinstven događaj.

Milenijski bal kruna je dvotjednog obilježavanja Dana grada Karlovca. Uvertiru u ples začinili su karlovački konobari koji su u zanimljivom natjecanju pokazali svoje konobarske vještine, dok su se građani na Trgu nastavili zabavljati uz poznati bend Cubismo.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest