Ravnatelj Gradskog kazališta postaje Marijan Stavljenić?

Ravnatelj Gradskog kazališta postaje Marijan Stavljenić?

“Slučaj Mucalo” mogao bi se uskoro ponoviti i u Karlovcu. Prema pisanju današnjeg Večernjeg lista, najozbiljniji kandidat za preuzimanje ravnateljske pozicije u Gradskom kazalištu “Zorin dom” je HDZ-ov Marijan Stavljenić, trenutno direktor Hrvatskog radio Karlovca, a javnosti ipak najpoznatiji kao glazbenik u zabavnjačkom bendu “Plava noć”.

Stavljenić je danas za KAportal.hr izjavio kako ne zna ništa o mogućim rošadama, te istaknuo kako o takvoj mogućnosti dosad nije ni razmišljao.

– Sinoć smo imali sastanak Županijskog odbora HDZ-a i nitko nije spomenuo tu mogućnost. Osobno mislim da ne bi bilo ni fer prema sadašnjem ravnatelju kazališta da mu se nešto pakira iza leđa dok je na bolovanju – ispričao nam je Stavljenić, inače, po zanimanju inženjer prometa.

– Formalno obrazovanje nije toliko bitno, jer sam u kulturi i društvenim djelatnostima cijeli život. Radio sam prije u Hrvatskog domu, potom sada na Radio Karlovcu, a i glazbenik sam cijeli život. No, još jednom ponavljam, nemam ambicija ići u “Zorin dom” – kaže Stavljenić.

Današnji Večernjak najavio je još neke rošade u gradskim tvrtkama i ustanovama, te gradskoj upravi. Višnju Lasić će, po njihovim izvorima, na čelu Gradskog muzeja zamijeniti Hrvojka Božić, umjesto koje na mjesto pročelnice Odjela društvenih djelatnosti u Grad stiže Andrea Navijalić. Na njeno mjesto ravnateljice OŠ Grabrik stiže pak Slaven Kampić, dok bi direktorsk0 mjesto Marijana Stavljenića na HRK-u preuzeo dosadašnji pročelnik Goran Jakšić.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest