Biramo NAJ kupalište (5): Veliki prirodni jacuzzi u Galovićima

Biramo NAJ kupalište (5): Veliki prirodni jacuzzi u Galovićima

Sve da u Galović Selu nema ništa drugo nego samo onaj veliki prirodni jacuzzi u jednoj od uvala, to bi mrežničko kupalište već imalo dovoljno kredita za vrlo visoku ocjenu.

Galović Selo, koje se  nalazi kakvih kilometar uzvodno od starog drvenog mosta u Belavićima, jedan je od živih dokaza zašto se Mrežnicu običava zvati “biserom hrvatskog krša”. Na relativno malom prostoru koncentrirano je sve – od brojnih slapića i sedrenih barijera, preko mirnijeg, dubljeg i šireg dijela rijeke pogodnog za one koji u rijeci vole plivati, a ne samo ležati, sve do starog mlina kao posvete nekadašnjem načinu života.

Ovo kupalište ima i niz drugih sadržaja, poput odbojkaških igrališta na pjesku, do mogućnosti najma čamaca i roštiljanja na otvorenom. Svoju popularnost posljednjih godina duguje  i kafiću “Jungle”, u kojem je moguće za prihvatljiv novac popiti piće ili naručiti pizzu. Samo kupalište idealno je za sve generacije, pa čak i za malu djecu.

OCJENE KAportala:

Čistoća vode 13                                          

– Uređenost kupališta 12 – Prirodne ljepote 15 – Ugostiteljska ponuda 12 – Popratni sadržaji 11

UKUPNO: 63

TRENUTNI POREDAK:

01. Mrežnica Zvečaj (65), 02. Foginovo Korana Karlovac (64), 03. Mrežnica Galović Selo  (63), 04. Mrežnica Mala Švarča (60), 05. Dobra “Krvavi mlin” (57), 06. Dobra Grdun (…), 07. Kupa Kamanje (…), 08. Kupa Bubnjarci (…), 09. Mrežnica “Otok ljubavi” (…), 10. Mrežnica “kod Bosiljevca” (…), 11. Kupa Jurovo (…), 12. Mrežnica Brig (…), 13. Korana Malići (…).

U akciji izbora “NAJ kupališta 2010.” možete sudjelovati i vi čitatelji glasovanjem za svojeg favorita u anketi na dnu naslovne stranice KAportal.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest