Nekategorizirano

Policija još uvijek nije na tragu okrutnom plaščanskom davitelju

Policija već dva dana traga za plaščanskim daviteljem, ubojicom 88-godišnje Anke Klipe iz zaseoka Latin nedaleko Plaškog. Tko je imao motiv za ubojstvo siromašne bolesne starice pitanje je koje najviše muči njezine prve susjede. Šokirani mještani od jučer, kada je obdukcija pokazala da je starica mučki ubijena, zaključavaju vrata i danju.

- Bila je sama i mene bi bilo strah samu tamo živjeti, ali ona se nije bojala. Tko ju je ubio, ne znam. Molim policiju da to što prije otkrije, jer nas je sve strah. Sigurna sam da ubojica nije među nama. Pa, svi znaju da sirotica nije imala novca. Kako je išta mogla uštedjeti od 1.000 kuna penzije, kazala nam je staričina susjeda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Anka Klipa u kući na osami sama je živjela desetljeće i pol, a neprijatelja, kao niti novca, koji bi namamio lopove i ubojice nikada nije imala. Stvari ispreturane po kući daju naslutiti da je ubojica tražio novac ili neku drugo vrijednost. Da li je išta pronašao ili nije, zna samo on. Anka Klipa njegovo je koristoljublje platila životom.

KAportal.hr


Reci što misliš!