Zelenilo će prodavati skupocjene obiteljske grobnice od crnog granita

Zelenilo će prodavati skupocjene obiteljske grobnice od crnog
granita

Gradsko poduzeće Zelenilo koje upravlja grobljima krenulo je na groblju Jamadol u projekt izgradnje obiteljskih grobnica koje će staviti u slobodnu prodaju. Ovo je novost u poslovanju ove gradske tvrtke jer se ona dosad uglavnom bavila održavanjem i uređenjem grobalja, za što su građanima korisnicima grobnih mjesta naplaćivali godišnju rentu, dok su grobnice gradila privatna klesarska poduzeća po narudžbi korisnika grobnih mjesta.

Trenutno je u izradi pet grobnica koje su smještene u prvom redu kod ulaza u groblje Jamadol, a trebale bi biti dovršene za otprilike mjesec dana. Zelenilo na svojim stranicama već reklamira grobnice koje će imati po dva grobna  mjesta te ih nudi zainteresiranim kupcima. Veličina spomenika od kamena kvalitete crnog granita “INKY BLACK”, za čiju kvalitetu Zelenilo jamči dvije godine, bit će 210 X 250 cm.

– Cijena pojedine grobnice bit će  100.000 kn.  Unutrašnjost grobnice je napravljena od armiranog betona, a između oplate će biti ugrađena hidroizolacijska folija. U naredne dvije godine na groblju Jamadol planiramo nastaviti s izgradnjom grobnica, ovisno o potražnji.  Plaćati se može gotovinom, kreditnom karticom ili potrošačkim kreditom – rekao je glasnogovornik Zelenila Željko Tomaš.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest