Na startu Sportskih igara mladih zlato i srebro za predstavnike naše županije

Na startu Sportskih igara mladih zlato i srebro za predstavnike
naše županije

Od 26. srpnja do 26. kolovoza u Splitu traje završnica Sportskih igara mladih Bistra 2010, najveće sportske manifestacije za mlade u Hrvatskoj. Natjecanje se ove godine odvija u čak devet takozvanih “smjena”, a nakon prve dvije smjene predstavnici Karlovačke županije imaju i dva odličja.

Moglo bi se reći i kako su već sada u jednom pogledu nadmašili prošlogodišnje rezultate, jer prošle godine naši mladi sportaši i sportašice osvojili su dva srebra i tri bronca, a ove godine je, već u prvoj smjeni “palo” i prvo zlato. Uspjelo je to dugoreškoj stolnotenisačici Ani Trbuščić, koja je osvojila zlatno odličje u najmlađoj kategoriji – za djevojčice rođene 1999. godine. Mala Dugorešanka do zlata je došla bez izgubljenog seta, a u finalu je svladala Puljanku Loru Stern-Racan.

U drugoj smjeni uspješne su bile odbojkašice, prava županijska ekipa sačinjena od igračica Karlovca i dugoreškog Plavog zmaja. Karlovčanke i Dugorešanke nakon niza pobjeda stigle su u finale, gdje su poražene od Osječanki i tako osvojile srebrno odličje. Djevojke su ovaj uspjeh ostvarile pod vodstvom trenera Gorana Zeca i Irene Zdjelar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest