Kupa najbolja “nogometna rijeka”, Dobra “presušila”

Kupa najbolja “nogometna rijeka”, Dobra “presušila”

Nogometni klub Mrežnica iz Zvečaja bio je domaćin zanimljivog nogometnog turnira pod nazivom “Četiri rijeke”. Kako i ime govori, okupio je klubove iz Karlovačke županije koji nose naziv jedne od naših rijeka. U Zvečaju su se tako nadmetali NK Mrežnica Zvečaj, NK Kupa Donje Mekušje, NK Dobra Novigrad i NK Korana Turanj.

Polufinalni susreti pokazali su kako je riječ o vrlo izjednačenim momčadima – domaćin Mrežnica nakon velike borbe svladao je Dobru sa 3:2, a još je neizvjesnije bilo u ogledu Kupe i Korane, koji je pripao Kupi rezultatom 9:8 tek nakon izvođenja jedanaesteraca.

Nažalost, drugi dan natjecanja odigran je tek jedan susret, jer momčad Dobre nije došla na utakmicu za 3. mjesto.  Tako je Korana bez borbe osvojila treće mjesto. U finalu Kupa je sa 2:0 svladala domaću Mrežnicu pogocima Šimičaka i Blažine.

Kupi su pripale i dvije pojedinačne nagrade – dobili su ih Nikola Stavljenić kao najbolji vratar i Davor Blažina kao najbolji igrač turnira, dok je najbolji strijelac Ivan Benić iz Mrežnice.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest