“U šumici kraj Korane…” 21. i 22. kolovoza RocKorana Fest

“U šumici kraj Korane…” 21. i 22. kolovoza RocKorana Fest

Još jedno u nizu zanimljivih događanja u najzabavnijem karlovačkom ljetu u posljednje vrijeme dogodit će se, kako organizatori najavljuju, “u šumici kraj Korane”. Riječ je o maloj šumici/parku kod Kinološkog kluba, gdje udruga G.R.A.D. i Studio 8 organiziraju prvi RocKorana Fest.

U dva dana, 21. i 22. kolovoza, na ovom će prostoru nastupiti zasad potvrđenih 14 bendova, a moguća su i još neka iznenađenja do početka festivala. U doba recesije mlade će zasigurno razveseliti i vrlo pristupačna cijena ulaznica – u pretprodaji će se naći već sutra, 10. kolovoza, a mogu se kupiti po 25 kuna za jedan ili 35 kuna za oba dana. Na dan koncerta cijena će biti 35, odnosno 45 kuna, pa nije naodmet iskoristiti popust u pretprodaji. Ulaznice se mogu kupiti u karlovačkim kafićima Amadeus, Cohiba i Crni mačak, te u Dirty Old Shopu u Zagrebu.

Subotnji program počinje u 18 sati, a svirat će Deafness by noise (Samobor), Pasi (Rijeka), Igut (Zagreb), Officer down (Rijeka), Igut (Zagreb), Loš primjer (Požega), Paddy’s Allstars (Zagreb), Invert (Crikvenica) i Me as well (Karlovac). Zabava bi trebala potrajati sve do jutra.

U nedjelju program također počinje u 18 sati, a sviraju S.A.R.S. (Beograd), Luna Morado (Rijeka), One piece puzzle (Rijeka) i Eclipse of time (Karlovac).

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest