Summer Pulse Party za kraj sezona kupanja na Foginovom

Summer Pulse Party za kraj sezona kupanja na Foginovom

U subotu, 21. kolovoza, doista će svatko moći odabrati ponešto za sebe. Dok će rockeri, punkeri i metalci zasigurno odabrati RocKorana Fest, na Foginovom kupalištu na svoje će doći ljubitelji elektronske glazbe. No, ne samo oni, jer je predviđen cjelodnevni program kojim će službeno biti završena sezona kupanja na Korani.

Program počinje u 10 sati ujutro, sa zabavom za najmlađe uzraste. Kompletan jutarnji program će se odvijati pod budnim okom stručnih kadrova. Bit će radionica, igraonica, te zabavnih natjecanja za dječake i djevojčice, uz nagrade sponzora za one najbolje.

U poslijepodnevnim satima održao bi se program za malo starije koji će se sastojati od plesnih i aerobik radionica, izbor miss Foginovog kupališta, u planu je natjecanje u skokovima u vodu, kao i finale 1. karlovačke vaterpolo lige.

Od 18 sati počinje elektro party, koji će potrajati do sitnih sati. Već dobro poznati karlovački DJ-i , DJ Luka. T , DJ Phill Dam i DJ San Sai, zajedničkim snagama zagrijat će posjetitelje pred nastup istaknutih majstora hrvatske elektronske scene, poznatih DJ-a Ivana Komlinovića i Kikija.

Naravno, sve je besplatno, a organizatori događanja su udruga Šesta rijeka i tvrtka Zvijezda d.o.o, uz pokroviteljstvo Grada Karlovca.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest