Rukometaši Karlovačke banke lakom pobjedom otvorili pripreme

Rukometaši Karlovačke banke lakom pobjedom otvorili pripreme

Bez većih problema prvu pripremnu utakmicu za novu prvoligašku sezonu odradili su rukometaši Karlovačke banke. U Kutini su protiv domaće Moslavine, dugogodišnjeg prvoligaša, a od ove sezone člana 1.B hrvatske lige, slavili sa 27:19. Pobjeda je mogla biti i znatno uvjerljivija, Karlovčani su vodili 11:2, poluvrijeme okončali prednošću 13:5, najveća prednost bila je 21:11, no Kutinjani su ipak u završnici ublažili poraz.

Što se tiče igračkog kadra, može se reći kako se u Karlovcu stvara vrlo zanimljiva i perspektivna momčad. Uz nekoliko iskusnih domaćih igrača, okosnicu bi trebali činiti vrlo mladi, ali odlični igrači poput Smojvera, Obranovića, Bačića i Prezelja, povremenih ili stalnih članova kadetske reprezentacije Hrvatske, a njima će se pridružiti još jedan sjajan igrač te generacije, Splićanin Stipe Mandalinić.

Veliki dobitak za momčad je i ostanak ponajboljeg vratara Premijer Hrvatske rukometne lige, Matije Bilušića.

Sljedeću pripremnu utakmicu Karlovčani igraju u srijedu u Rijeci, a domaćoj publici po prvi puta će se predstaviti u subotu, 14. kolovoza, susretom protiv kutinske Moslavine. Na svim ovim susretima momčad igra bez Smojvera, Prezelja i Mandalinića, koji od predstojećeg vikenda nastupaju na Europskom prvenstvu za kadete, koje će se održati u Crnoj Gori.

Recimo i da prvoligaško natjecanje počinje 4. rujna, a u prvom kolu karlovački rukometaši gostuju u Velikoj Gorici kod povratnika u prvoligaško društvo, RK Gorice. Prvi domaći prvenstveni susret igraju 11. rujna protiv riječkog Zameta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest