Igor Pamić odbio Dinamo – ostaje trener Karlovca do 2013. godine

Igor Pamić odbio Dinamo – ostaje trener Karlovca do 2013. godine

Kako donosi Radio Mrežnica, trener NK Karlovca Igor Pamić u konačnici je odbio ponudu zagrebačkog Dinama da postane novi trener prvoligaša iz Maksimira. Tako je okončana dvodnevna, kratka ali neizvjesna “sapunica” nakon što je u Dinamu otkaz dobio Velimir Zajec.

Iako se na prvi pogled čini kako se Dinamova ponuda teško odbija, gotovo nemoguće u hrvatskim uvjetima, malo dublji pogled na stvar otkriva kako je zapravo riječ o sasvim logičnoj odluci. U Karlovcu je Pamić iznimno cijenjen i obožavan, napravio je ono što nikome nije uspjelo u 90 godina kluba i u tri godine momčad s ruba ispadanja u ponižavajuću četvrtu ligu doveo do petog mjesta u prvoligaškom društvu.

Dinamo je svakako primamljiv, no čim nešto ne krene onako kako je to zamislio Zdravko Mamić – treneri završavaju na ulici. Nisu tako daleko od istine komentari koji se mogu čuti na ulici da Pamić zapravo nije odbio Dinamo već Mamića.

Pamić je ujedno potpisao i novi ugovor s NK Karlovcem, do 2013. godine. Nema sumnje kako će ova odluka donijeti još bolje raspoloženje u ionako sjajnu atmosferu u klubu nakon druge prvoligaške pobjede i dolaska Maria Tičinovića.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest