Počinje Europsko rukometno prvenstvo U18 – u reprezentaciji tri “bankara”

Počinje Europsko rukometno prvenstvo U18 – u reprezentaciji tri
“bankara”

U Crnoj Gori danas počinje Europsko rukometno prvenstvo u kategoriji U18 (za igrače rođene 1992. godine i mlađe). U dresu hrvatske reprezentacije nastupit će tri igrača Karlovačke banke, pa će i karlovački ljubitelji rukometa s posebnom pozornošću pratiti rezultate mlade državne selekcije.

Za reprezentaciju nastupaju dva igrača iz sve jače domaće rukometne škole – pivot Dominik Smojver i vratar Luka Prezelj. Uz njih, tu je i nova akvizicija Karlovačke banke, Splićanin Stipe Mandalinić, koji će od jeseni zaigrati u karlovačkom rukometnom prvoligašu. Izbornik reprezentacije je Silvio Ivandija, koji je nekoliko godina bio prvi trener RK Karlovačka banka, trener vratara je legendarni karlovački vratar Ivan Pavlaković – Musa, a dužnost tehnika obnaša Stipe Smojver. Valja napomenuti kako su u širem krugu reprezentacije i na pripremama za EP bila još dva mlada karlovačka rukometaša – Sandro Obranović i Ivan Bačić.

Prvi susret hrvatska reprezentacija igra u 15.30 protiv Poljske, a u skupini se nalaze još Norveška i Švedska. Tijek prvenstva online ćete moći pratiti na sljedećem linku:

http://www.eurohandball.com/ech/18/men/2010/round/1/Final+Tournament

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest