Ljeto na Foginovom – izbor za miss, DJ programi, vaterpolo, salsa, animacije

Ljeto na Foginovom – izbor za miss, DJ programi, vaterpolo, salsa,
animacije

Uručivanjem “zelenih zastava” najboljim kupalištima Karlovačke županije po izboru žirija i čitatelja KAportal-a, te sponzora Karlovačke pivovare u petak poslijepodne započet će vrlo zanimljiv dvotjedni program na Foginovom kupalištu u Karlovcu. Podsjetimo, nagrade najboljeg po ocjenama žirija dobilo je kupalište “Otok ljubavi” na rijeci Mrežnici, dok su čitatelji za svoju omiljenu destinaciju ljetnog osvježenja odabrali Foginovo. Kupače i posjetitelje kupališta od 17 sati očekuju DJ program, besplatno Karlovačko pivo i prigodne nagrade sponzora.

Animacijskim programom za djecu u organizaciji karlovačke tvrtke “Zvijezda” i udruge Šesta rijeka nastavit će se program u subotu. Aqua aerobik u Korani, igre bez granica, natjecanje spasioca subotnja su događanja dok je nedelja rezervirana za Summer Pulse Party na kojem će nastupiti pet renomiranih D.J.-a.

Nedjelja na Foginovom bit će izuzetno zanimljiva, najavljeno je na današnjoj tiskovnoj konferenciji. Igre bez granica, animacijski program za djecu kojeg organizira udruga Carpe Diem, natjecanje u divljoj vaterpolo ligi i prezentacija vaterpola u kajacima su neki od sadržaja. Oni stariji kupači moći će se opustiti na turniru u boćanju, dok su kasnoposlijepodnevni sati rezervirani za festival salse, izbor za miss i mistera Foginovog kupališta i prezentaciju zumbe. Duh Dalmacije navečer će na karlovačko kupalište donijeti klapa Furešti, dok je zabava zagarantirana uz natjecanje u karaokama.

Od ponedjeljka 23. kolovoza događanja na Foginovom će biti svakodnevna do 5. rujna a uključit će nastupe demo bendova iz Karlovca te nastupe afirmiranih hrvatskih grupa koja se nalaze pod okriljem diskografske kuće “Menart”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest