Kraj ljeta Karlovac dočekuje uz čak šest urbanih festivala!

Kraj ljeta Karlovac dočekuje uz čak šest urbanih festivala!

Najzabavnije karlovačko ljeto nakon niza poprilično sušnih godina završit će na doista odličan način – uz čak šest urbanih festivala. Program je narednih dana doista izvanredan, grad je oživio u punom smislu i treba se samo nadati kako će se to nastaviti i s jeseni.

Petak će biti svojevrsni uvod u sva događanja, kada će upravo KAportal na Foginovom uručiti Zelenu zastavu najboljem kupalištu u Karlovačkoj županiji po izboru posjetitelja našeg portala. Od 17 sati počinje program, tijekom kojeg će biti nagradnih igara, besplatnog piva, nastupa DJ-a, itd. Iste večeri, u kasnijim satima, moći ćete se zabaviti na terasi Edison Buddha bara uz DJ Phill Dama i Cocktail Party. A onda počinju festivali. Prije nego što ih predstavimo recimo kako su među organizatorima udruge mladih G.R.A.D., Poluga i Šesta rijeka, Klub navijača Gademz, Udruga za kreativni razvoj Domaći, Lokalna Elektronička Defenziva, tvrtka Zvijezda d.o.o. i Grad Karlovac.

1. 21. i 22. kolovoz: ROCKORANA FEST (Kinološko)

Na prostoru Kinološkog kluba održava se dvodnevni RocKorana fest. I u subotu i u nedjelju program počinje u 18 sati, a nastupit će 13 izvođača. Prvog dana posjetitelje će zabavljati Deafness by noise (Samobor), Pasi (RI), Igut (ZG), Officer down (RI), Brkovi (ZG), Loš primjer (Požega), Paddy’s All stars (ZG) Invert (Crikvenica) i Me as well (KA). Drugog dana na pozornici će se izmjenjivati S.A.R.S. (Beograd), Luna Morado (RI), One piece puzzle (RI) i Eclipse of time (KA).

2. 21. i 22. kolovoz: SUMMER PULSE PARTY (Foginovo)

Na Foginovom se predstojećeg vikenda održava zabava uz zatvaranje kupališta (barem službeno, no kako je prognoza odlična kupanja će zasigurno biti još neko vrijeme). Tijekom dana održavat će se brojne zabavne natjecateljske igre za klince u stilu Igara bez granica, bit će nagradnih igara, animacijskih programa, svoje natjecanje održat će i spasioci, a odigrat će se i nekoliko vaterpolo utakmica te prezentirati vaterpolo u kanuima. U subotu navečer održava se Summer Pulse Party uz sudjelovanje nekoliko DJ-a na čelu s poznatim imenima hrvatske scene Ivanom Komlinovićem i Kikijem.

3. 26. kolovoz: F-ALTER (Kinološko)

U četvrtak, 26. kolovoza, na scenu nastupa već dobro poznata LED ekipa. Za početak u malo neuobičajenom izdanju – nije riječ o elektronskoj glazbi. Svi ljubitelji alternative moći će uživati u nastupima odličnih zagrebačkih bendova Killed a fox, She loves Pablo i Umor, a za after party zadužen je DJ Death Threat.

4. 27. kolovoz – 4. rujan: NEPOKORENI GRAD (svuda po gradu)

U svom novom izdanju “Nepokoreni grad” u organizaciji Domaćih nudi možda i najraznovrsniji program dosad, unatoč recesiji. Brojne kazališne predstave, ulični performansi, radionice, projekcije filmova, svirke i jaka DJ ekipa garancija su da će svatko pronaći nešto za sebe. Bilo bi preopširno objaviti cijeli program, no možete ga pronaći na sljedećoj adresi:

http://nepokorenigrad.info/

5. 27. i 28. kolovoz: LED FESTIVAL (Kinološko)

Opet LED-ovci, ali ovog puta u prepoznatljivom elektro izdanju. Dva dana partijanja do jutra uz DJ-e i VJ-e, a sve to uz besplatan upad. Prvi dan, na “Beat svega” večeri zabavljaju vas Juice, Funk Guru, Microslav, Naos, Kodin, Dots, VJ Marocco i VJ Loading Data, a u suboti na “Večeri pLEDsnjaka”za vašu odličnu zabavu zaduženi su Jogarde, b2b Savage, Examine live, Jolka, FnF5, _prototype, Nec i VJ Loading Data.

6. 27. kolovoz – 5. rujan: ROCK/PUNK/METAL KONCERTI + AFTER PARTY (Foginovo)

Jedini festival za koji još nije poznat konkretan raspored po danima, no dovoljno je reći da će gotovo svaki dan na Foginovom biti održano nekoliko koncerata rock, punk i metal bendova, a nakon toga slijedi After party uz DJ-e. Kako se ne bi poklapali neki atraktivniji događaji, u danima LED Festivala i partija uz Nepokoreni grad after party će biti laganijeg i drugačijeg tipa, a rock koncerata neće biti u utorak, kada na Danima piva nastupa Goran Bare, kojeg će zasigurno željeti poslušati brojni ljubitelji rocka. Točan raspored donijet ćemo pravovremeno, a zasad recimo da će na Foginovom svirati: Kinoklub, Shoot me Wendy, Rewolti, Godlike, ThroatTwister, Underdust, The Chocolate Nipples, Me as well, Mondo bizarro, Tahijevi kmetovi, Deph, Dado i kajdanke, The rock keepers, Dukes of Hazzard, We meet again for the first time, Slobodan ulaz, Made in Taiwan, Lux for Djodjo insanity, Tahijevi kmetovi, Duhovna pastva, a moguća su još neka iznenađenja. Svake večeri nastupi brojnih DJ-a, a njihovu listu također ćemo donijeti pravovremeno.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest