Sudac Perković na 48 sati pritvorio osumnjičenog za dilanje droge i prostituciju

Sudac Perković na 48 sati pritvorio osumnjičenog za dilanje droge i
prostituciju

Nakon dvosatnog saslušanja tijekom kojega je osumnjičeni M.B.  uz nazočnost svojeg odvjetnika iznio opsežnu obranu, sudac Županijskog suda u Karlovcu Ivan Perković, na prijedlog zamjenika županijskog državnog odvjetnika, naložio je njegovo 48-satno zadržavanje u karlovačkom zatvoru.

– Spis je sad vraćen zamjeniku državnog odvjetnika koji će u tom periodu odlučiti hoće li pokrenuti istragu protiv osumnjičenika – rekao je sudac Perković.

Potvrdio je da se M.B. tereti za kaznena djela zlouporabe opojnih droga i prostitucije, ali još neka kaznena djela.

Karlovačka policija potvrdila je da je uhitila dvije osobe s područja Karlovca koje dovodi u vezu sa zlouporabom opojnih droga.

– U dosadašnjem dijelu postupanja obavljene su dvije pretrage doma i drugih prostorija temeljem Naloga suca Županijskog suda u Karlovcu, kao i pretrage osobnih vozila. Uhićenim osobama se stavlja na teret više kaznenih djela iz domene zlouporabe opojnih droga, a jednom od njih i kaznena djela protiv spolne slobode i spolnog čudoređa – priopćila je PU karlovačka.

Pouzdano doznajemo da u karlovačkom kriminalnom  miljeu dvojac ne kotira najbolje, odnosno da nije riječ o nekakvim “mafijaškim bosovima”, već ipak samo o “sitnim ribama”.

U svom priopćenju iz policije podsjećaju na posljednje akcije na područjima Ozlja i Duge Rese tijekom kojih je došlo do zapljena marihuane. Ukupno su pronađene 92 stabljike indijeske konoplje te je zaplijenjeno 100 grama marihuane.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest