F-Alter, još jedna dobra svirka na Kinološkom u četvrtak navečer

F-Alter, još jedna dobra svirka na Kinološkom u četvrtak navečer

Iznimno zabavno i sadržajno karlovačko ljeto svoju će svojevrsnu kulminaciju doživjeti od petka kada istovremeno počinju čak tri festivala – dvodnevni LED festival i desetodnevni Nepokoreni grad (kazališne predstave, performansi, radionice, filmovi, svirke, partiji) i Summer Pulse na Foginovom (večernji rock koncerti i partiji, dnevne zabavne i sportske igre).

Kao odlična najava ovih događanja, u četvrtak se na Kinološkom, u organizaciji Lokalne elektroničke defenzive, održava F-Alter, mali jednodnevni festival alternative, tijekom kojeg će posjetitelji besplatno moći uživati u nastupima tri vrlo zanimljiva zagrebačka benda.

Headlinerom bi se mogao nazvati Umor, sve cijenjeniji bend koji iza sebe ima i jedan samostalni te jedan zajednički EP (s Cojonesima), a njihovu glazbu teško je svrstati u određenu ladicu. Iako će se mnogi zakleti kako su tipičan predstavnik “stoner rocka”, u njihovoj glazbi mogu se pronaći i drugi utjecaji

She loves Pablo iza sebe imaju album “Mother of all”, a šuška se kako bi uskoro na “tržištu” (sasvim uvjetno rečeno, jer prvi album potpuno su besplatno ponudili obožavateljima) mogao osvanuti i njihov drugi udarak. Blues, metal, rock – ili jednom rječju “stoner rock” – to je ono što možete očekivati od ovog trojca.

Peteročlani Killed a fox glazbeno je vrlo srodan već navedenim bendovima, uz malu primjesu grungea. Iza sebe imaju album “Fluorescence”.

Nakon svirke, zabava i druženje nastavit će se sve do 3 sata ujutro uz after party i DJ Death Threata iz LED ekipe.

Upad je besplatan.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest