Karlovac tek nakon jedanaesteraca u kupu bolji od korčulanskog Zmaja

Karlovac tek nakon jedanaesteraca u kupu bolji od korčulanskog
Zmaja

Nogometašima Karlovca umalo se osvetio pristup “lako ćemo” u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa. Na gostovanje kod trećeligaša Zmaja, u Blato na Korčuli, otputovala je gotovo u potpunosti rezervna momčad, uz tek pokojeg prvotimca, i pod vodstvom pomoćnog trenera Miroslava Kuljanca. Igrali su Lovrić – Sopčić, Golem, Špelić, Musulin – Šipić, Stambolija, Špišić – Štefančić, Novinić, Ottochian

Domaći su poveli u 48. minuti pogotkom Bačića, a Karlovac je neuspješno napadao sve do sudačke nadoknade, kada je izjednačio Špišić. U produžecima nije bilo pogodaka, a u izvođenju jedanaesteraca uslijedio je pravi spektakl – natjecanje u promašajima. Činilo se da će se zbog sjajnih golmana, ali i nespretnih pucača penali pucati do mraka, no Golem je u konačnici rastužio prepune tribine u Blatu i spasio Karlovac velike blamaže, unatoč činjenici da su na Korčuli igrali s kombiniranom postavom.

Jedanaesterci: Volarević pored gola, Novinić greda, 2:1 Gugić, 2:2 Štefančić, K. Franulović – Lovrić brani, Ottochian – Bebić brani, Vujević – Lovrić brani, Šipić – Bebić brani, P. Franulović stativa, 2:3 Golem.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest