Humanitarna utakmica – Karlovac i Željo za malog Gabrijela, dođite i pomozite!

Humanitarna utakmica – Karlovac i Željo za malog Gabrijela, dođite
i pomozite!

Pauzu u hrvatskom nogometnom prvenstvu nogometaši Karlovca iskoristit će za odigravanje kvalitetne prijateljske utakmice, ali i pružanje pomoći našem malom sugrađaninu Gabrijelu. Sutra (subota) u 20 sati, na Stadionu Branka Čavlovića Čavleka sastaju se “plavo-bijeli” s Korane i “plavo-bijeli” s Grbavice – Karlovac i sarajevski Željezničar.

Sarajevski “Željo” aktualni je prvak Bosne i Hercegovine, a u svojim vitrinama ima još po tri pehara za naslov prvaka BiH-a te pobjednika kupa i superkupa susjedne države. Jednom su Sarajlije bili i prvaci Jugoslavije i osvajači Kupa maršala Tita, a nešto starijim ljubiteljima nogometa vjerojatno su najviše ostali u sjećanju po plasmanu u polufinale Kupa UEFA u sezoni 1984./1985., kada su nesretno ispali od mađarskog Videotona primljenim pogotkom u posljednjim trenucima susreta.

Osim dobre nogometne provjere, rekli smo, bit će ovo i utakmica s jakim humanitarnim karakterom. Sav prihod od ulaznica koje se prodaju po cijeni od 30 kuna, namijenjen je našem malom bolesnom sugrađaninu – trogodišnjem Gabrijelu. Dječačiću koji živi s majkom i bolesnim bratom, potrebno je nekoliko operacija radi ispravljanja malformacije čeljusti.

Osim na blagajni stadiona prije same utakmice, ulaznice se mogu kupiti u Kredigsu na Ilovcu, Caffe baru Korner na stadionu, Nogometnom savezu Karlovačke županije i štandu na Danima piva na Športsko-rekreacijskom centru Korana.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest