Problemi mobilnosti invalida u objektivu – fotografirajte, upozorite i osvojite nagradu

Problemi mobilnosti invalida u objektivu – fotografirajte,
upozorite i osvojite nagradu

“Prometna događanja u gradu Karlovcu kroz leću fotoaparata” naziv je foto natječaja kojeg je objavio Savez udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije. Natječaj je raspisan povodom obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti, a traje sve do 10. rujna. Županijski SUOI njime poziva sve građane da se uključe u obilježavanje tjedna mobilnosti i budno promatraju i paze na promet u gradu s naglaskom na osobe s invaliditetom te to usput zabilježe svojim fotoaparatima. Za najbolje autore predviđene su i nagrade u rasponu od 300 do 500 kuna.

– Naglasak je na pokretljivosti i mobilnosti osoba s invaliditetom i utjecaju prometa na kvalitetu njihova življenja. Ovim putem pozivamo sve građane, osobito osobe s invaliditetom i članove njihovih obitelji koji vole fotografirati da nam pošalju svoje fotografije, pozvala je Veronika Lendler, koordinatorica u Savezu udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije.

Svaki autor na natječaj može poslati do tri fotografije. One mogu biti u boji ili crno-bijele snimljene digitalnim fotoaparatom. Uz to potrebno je ispuniti i prijavni obrazac te sve zajedno poslati na adresu: Savez udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, Banjavčićeva 20, Karlovac uz napomenu: “Za foto natječaj”.

Kako je najavila koordinatorica Veronika Lendler, proglašenje najbolje fotografije bit će održano 16. rujna u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić”  u 11 sati, a  sve pristigle fotografije u knjižnici će građani moći razgledati sve do 22. rujna.  Europski tjedan mobilnosti obilježava se uz financijsku podršku Grada Karlovca i medijsko pokroviteljstvo KAportala. KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest