Kraljica Središnje Hrvatske Antonia Pavleković iz Bjelovara

Kraljica Središnje Hrvatske Antonia Pavleković iz Bjelovara

U sklopu proslave Dana Grada Ogulina, u Školskoj sportskoj dvorani održan je izbor za “Kraljicu Središnje Hrvatske”, u kojem se za tri najljepše natjecalo 17 djevojaka iz nekoliko županija. Ovaj izbor organizirala je vlasnica Modne udruge “RS Fashion” i poznata manekenka Senka Rupić u suradnji s Ogulinskim listom i pod pokroviteljstvom Grada Ogulina, a kao glavni sponzori priključili su se Karlovačka županija, općine Josipdol i Plaški i Karlovačka banka, te više tvrtki iz Zagreba i Ogulina.

Nakon tri izlaska (casual, večernje haljine i kupaći kostimi), žiri je gotovo jednoglasno odlučio da je Kraljica Središnje Hrvatske Antonia Pavleković iz Bjelovara. Prva “princeza” je Ogulinka Anja Bernarda Loos, a druga Andrijana Stojanović iz Zagreba. Titulu Miss fotogeničnosti osvojila je Nevena Šegrt iz Bjelovara. Pobjedničku lentu Kraljici Središnje Hrvatske stavio je gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić, a krunu joj je predala Miss Ogulina 2008. Anamarija Domitrović. Još šest djevojaka izabrano je za izbor Kraljice Zagreba koji će se održati u listopadu, a tri najljepše s ogulinskog izbora plasirale su se u finale za izbor Kraljice Hrvatske koji se održava krajem godine u Osijeku.

Pored atraktivnog izbora za Kraljicu Središnje Hrvatske, održana je i modna revija modne udruge RS Fashion, na kojoj su, pored manekenki i manekena iz škole ove udruge, nastupili i najmanji, među kojima je sve oduševila 4-godišnja djevojčica iz Ogulina. U glazbenom dijelu desetak pjesama izveo je Mladen Burnać, a cijeli program izbora vodio je vrlo dobro Dubravko Dragičević.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest