U Kamanju nismo zakazali mi već protokoli predsjednika i Kamanja

U Kamanju nismo zakazali mi već protokoli predsjednika i Kamanja

Nedolazak predstavnika Karlovačke županije na prošlotjednu svečanu sjednicu Općinskog vijeća u Kamanju na kojoj je nazočio i predsjednik Republike Ivo Josipović veliki je propust, ali ne naš nego protokola Ureda predsjednika i Općine Kamanje. Ovo naime je stav Karlovačke županije koji nam je danas prenio glavni protokolarac Ureda župana Bernardo Pahor. Kako kaže, iako je to uobičajeno, iz Ureda predsjednika nije stigao dopis da u Kamanje dolazi predsjednik dok Općina Kamanje kao domaćin nije izvijestila o promjeni termina svečane sjednice Općinskog vijeća.

– Da smo na vrijeme saznali da predsjednik dolazi u Kamanje red je da ga kao domaćin dočeka župan. Kako je poznato, župan Ivan Vučić je u petak imao obveza na sajmu u Bjelovaru gdje je Karlovačka županija nastupila kao županija – partner, no sigurno bi onda došao netko od dožupana, kazao je Pahor. Dodaje kako iz Kamanja nije stigla obavijest da je sjednica s 11 sati pomaknuta na 15 sati pa se nekoliko županijskih pročelnika koji su došli u krivo vrijeme na koncu vratilo u Karlovac.

Kako neslužbeno saznajemo,  župan Ivan Vučić ne namjerava stati samo na usmenom opravdanju već namjerava protokolu Ureda Predsjednika Republike poslati prosvjedno pismo zbog ovog propusta.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest