Želite posjetiti izložbu? Evo što možete vidjeti u gradskim galerijama

Želite posjetiti izložbu? Evo što možete vidjeti u gradskim
galerijama

Želite li slobodno vrijeme provesti posjetom nekoj od sve brojnijih izložbi, evo što možete vidjeti ovih dana u karlovačkim galerijama.

U Galeriji Vjekoslav Karas u Novom centru još se uvijek može razgledati izložba radova s Triennala akvarela, na kojem je sudjelovao velik broj slikara iz cijele Hrvatske.

U Galeriji ZILIK u Radićevoj ulici postavljena je izložba slika Ivane Maradin, a malo dalje u Zvijezdi, u Galeriji Studentskog centra Veleučilišta Karlovac možete pogledati izložbu slika Munira Vejzovića.

U Knjižnici za mlade, pak, pogledajte vrlo zanimljivu izložbu “Mladi talenti 2010.”, s velike internacionalne izložbe stripa održane u Francuskoj.

U Radićevoj možete izgledati i nove izloške u Paviljonu Katzler. Aktualna izložba posvećena je Europskom tjednu mobilnosti, a možete vidjeti brojne zanimljive i atraktivne fotografije Karlovca iz prošlosti – naravno, vezano uz temu izložbe.

U Galeriji Korzo na Zrinskom trgu postavljena je zajednička izložba bračnog para Vladimira Halovanića i Marije Malović-Halovanić.

U Likovnom salonu Ljudevit Šestić, u Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića, još danas možete razgledati izložbu iz povijesti karlovačkog novinarstva “Od Der Pilgera do Karlovačkog tjednika”. Od sutra će biti postavljena izložba fotografija uz Europski tjedan mobilnosti. Veliku izložbu priredio je i Odjel za djecu i mladež – na njoj možete razgledati radove nastale na čak pet radionica održanih u sklopu “Đačkih ljetnih dana”. Pogledajte što su karlovački dječaci i djevojčice stvarali na radionicama “Svijet u kakvom bismo željeli živjeti”, “Kamen, more – ljeto”, “Fensi šmensi”, “Škola stripa” i “Upoznajmo i skupljajmo poštanske marke”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest