Na Gazi naučite DJ-anje, budite kreativni, testirajte profesionalno usmjerenje

Na Gazi naučite DJ-anje, budite kreativni, testirajte profesionalno
usmjerenje

Centar za mlade na Gazi i Udruga za kreativni razvoj Domaći nude još nekoliko zanimljivih radionica i mogućnosti. Večeras u 21 sat održat će se nova radionica vezana uz DJ-ing. Na radionici će biti pokazan kako se DJ-ira putem laptopa uz primjenu različitih MIDI kontrolera. Poželjno je da polaznici radionice ponesu svoje prijenosno računalo s predinstaliranim Ableton Live programom, koji možete besplatno skinuti na http://www.domachi.hr.

Sutra u 14 sati nastavljaju se i Radionice kreative pod vodstvom Marije Dujmović, a sve informacije možete dobiti na kontakte: telefon 600 996, mob. 098 325 885 ili izravno u Centru za mlade na Gazi.

Spomenimo i kako se u Centru možete testirati za profesionalno usmjerenje, uz korištenje računalnog programa za tu namjenu. Korisnici programa mogu biti osobe koje žele promijeniti zanimanje, osobe različitog stupnja obrazovanja, osobe koje istražuju mogućnost odabira obrazovanja u srednjim i višim školama i/ili fakultetima te osobe koje žele saznati nove/dodatne informacije o zanimanjima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest