Turističke zajednice središnje i sjeverne Hrvatske pokreću zajedničke projekte

Turističke zajednice središnje i sjeverne Hrvatske pokreću
zajedničke projekte

Sedam turističkih zajednica središnje i sjeverne Hrvatske udružilo je snage u zanimljivom zajedničkom projektu. Turističke zajednice Čakovca, Karlovca, Koprivnice, Krapine, Samobora, Varaždina i Velike Gorice ovim projektom zajednički nastoje riješiti probleme s kojima se  kontinentalne TZ susreću u svakodnevnom radu.

Jedna od prvih zajedničkih akcija bit će izdavanje zajedničke brošure za turističke agencije, u kojoj će biti predstavljeno svih sedam gradova i njihova ponuda, i to na hrvatskom i engleskom jeziku.

Dogovorena je i suradnja na organizaciji i promociji manifestacija, što se prvenstveno odnosi na sudjelovanje pojedinih zanimljivih grupa i obrtnika na kulturno turističkim događanjima u drugim gradovima, ali i ustupanje turističke infrastrukture za oglašavanje manifestacija.

Sljedeći korak je organizacija radionica u Splitu, Rijeci, Puli, Zagrebu i Osijeku, gdje će gradovi središnje i sjeverne Hrvatske predstaviti svoju ponudu. Zajednički će se dogovoriti i nastupi na sajmovima u inozemstvu tijekom 2011. godine, na kojima će biti distribuirana brošura za agencije.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest