Dječaku ukraden mobitel vrijedan 3,5 tisuća kuna, Dugorešanin “peglao” karticu obrta koji mu je dao otkaz

Dječaku ukraden mobitel vrijedan 3,5 tisuća kuna, Dugorešanin
“peglao” karticu obrta koji mu je dao otkaz

Čak 11 kaznenih djela, uglavnom se radi o krađama i teškim krađama u kojima je pričinjena materijalna šteta veća od 35 tisuća kuna, zabilježila je PU karlovačke u posljednja 24 sata

Tijekom rujna na području Ogulina, u dva odvojena slučaja, u gospodarskoj jedinici Međuvođe i Makovnik, nepoznati počinitelji posjekli su i otuđili drvo za ogrjev. Ukupna materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.

Jučer, tijekom dana nepoznati počinitelj je iz školske torbe vlasništvo maloljetnika starosti 15 godina, koja se nalazila u svlačionici škole u Karlovcu u naselju Gaza, otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna.

U razdoblju od 17. do 20. rujna nepoznati počinitelj je u Ogulinu, u Ulici Proce, iz garaže i teretnog vozila, vlasništvo Hrvatskih željeznica, otuđio veću količinu dizel goriva. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanke starosti 27 godina, djelatnice obrta iz Duge Rese, da je bivši zaposlenik oštetio obrt na način da je za sebe zadržao i koristio karticu za plaćanje cestarine. Materijalna šteta je oko 3 100 kuna.

Dana 21. na 22. rujna nepoznati počinitelj je u Karlovcu, naselju Ilovac, s gradilišta otuđio električni kabel vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba. Materijalna šteta je oko 3 200 kuna.

Jučer tijekom ranih jutarnjih sati u Karlovcu, u Bledskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, otuđio etui s karticama i novcem.

Dana 21. na 22. rujna nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u naselju Banija, provalio u kiosk, te otuđio veću količinu cigareta. Materijalna šteta je oko 18 tisuća kuna.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest