Karlovac domaćin rukom. reprezentaciji – dio prihoda za vrtić na Turnju

Karlovac domaćin rukom. reprezentaciji – dio prihoda za vrtić na
Turnju

Nakon čak dvanaest godina grad Karlovac će ponovno biti domaćin međunarodne kvalifikacijske rukometne utakmice. Ovog puta protivnik je Rumunjska a susret će u Školskoj sportskoj dvorani biti održan u četvrtak 28. listopada u 20 sati. Osim sportskog spektakla koji će sigurno potpuno ispuniti tribine karlovačke dvorane, ovaj susret ima i humanitarnu notu. Naime, dio prihoda od ulaznica Hrvatski rukometni savez uplatit će na račun akcije “Štedim i darujem” grada Karlovca i Karlovačke banke, namijenjen izgradnji dječjeg vrtića na Turnju. U “maloj vijećnici” gradskog magistrata danas su karlovački gradonačelnik Damir Jelić i predsjednik HRS-a Sandi Šola potpisali ugovor o ustupanju domaćinstva u ovoj utakmici.

– Karlovac je zadnji put hrvatsku rukometnuu reprezentaciju ugostio 1998. godine kadje pobijeđena Bjelorusija s četiri gola razlike. Pozivamo Karlovčane da dođu i podrže naše rukometaše a naravno selektoru Slavku Goluži i igračima želim puno sreće, kazao je gradonačelnik Jelić zahvalivši pritom HRS-u na odluci da se dio prihoda uplati za vrtić Turanj. Kako se nadovezao predsjednik HRS-a Sandi Šola, ne sumnja u veliku podršku s tribina.

– Rukometna reprezentacija je brend i gdje god dođu utakmice su rasprodane. Tako će sigurno biti i protiv jakih Rumunja, dodao je Šola. U Karlovac je došao i izbornik Goluža koji je još jedanput ponovio sastav svoje momčadi. Zanimljivo, hrvatski reprezentativci će u Karlovcu boraviti čak pet dana dok će sudjelovati na više promotivnih evenata. Odsjest će u hotelu “Srakovčić” dok će Rumunji biti smješteni u hotelu “Europa”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest