U krvnoj osveti ubijen brat Frane Velića, supruga i kćer se bore za život

U krvnoj osveti ubijen brat Frane Velića, supruga i kćer se bore za
život

Novi krvavi obračun potresao je stanovnike gradske četvrti Banija ali i sve Karlovčane koji su se zapitali koliko je njihov grad siguran za život.

U pucnjavi koja se dogodila na “brzoj cesti” po pravom filmskom scenariju u doba najveće gužve nekoliko minuta poslije 15 sati poginuo je Mate Velić (54), dok su teško ozlijeđene njegova supruga (42)  i 15-godišnja kćer za čije se živote liječnici bore u bolnici. Supruga je pogođena u glavu i vrlo su male šanse da preživi dok je 15-godišnjakinja pogođena u leđa.

Napadači su zapucali iz automobila na vozilo TAM u kojem se nalazila ova romska obitelj, a najvjerojatniji motiv je krvna osveta zbog događaja od prije dva dana u Otoku Oštarijskom. Tada je, podsjetimo, brat ubijenog Frane Velić teško ranio Zorana i Zdravka  Hudorovića, pa se nagađa da je u krvavoj osveti sudjelovao netko od njihove obitelji.

Pripadnici specijalne policije naoružani “dugim cijevima” krenuli su u potragu za napadačima i po najnovijim informacijama uhićeno je više osoba no još nije potvrđeno jesu li među njima brutalni napadači. Vrlo je napeta atmosfera na Baniji ispred shopping centra gdje su se okupili rođaci i prijatelji ubijenog Velića i njegove obitelji. U šoku zbog ovog događaja neki od njih su pozivali na nastavak krvne osvete, a policija ih je jedva obuzdala.

Policijska potraga se nastavlja…

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest