Policija kod Hudorovića, očekuje se privođenje osumnjičenih istr. sucu

Policija kod Hudorovića, očekuje se privođenje osumnjičenih istr.
sucu

Nakon ubojstva Mate Velića i teškog ranjavanja njegove supruge i kćeri, draganićki zaseok Tuškani u kojem žive obitelji Velić i Hudorović cijelu je noć pod policijskom opsadom – zbog opasnosti od eskalacije sukoba motiviranih krvnom osvetom.

Po najnovijim informacijama iz neslužbenih izvora osumnjičeni za ubojstvo su dva muškarca, navodno se radi o ocu i sinu.

Kuću obitelji Hudurović kod koje se prije nekoliko minuta nalazila naša reporterska ekipa osigurava više od dvadeset policajaca naoružanih dugim oružjem. Pregledavaju se prostorije, osobe i automobili. S obzirom na vozni park koji smo zatekli ispred kuće radi se o imućnijoj romskoj obitelji. Naime, objekt policijskog pregleda bila su dva vozila Audi A4.

Kako saznajemo, bilo je više prijetnji da će kuće biti napadnute bombama pa specijalna policija i dalje osigurava kuće i prilaze. Više je ljudi privedeno na ispitivanje, među njima i otac i majka Zorana i Zdravka Hudorovića, mladića koji su nastradali u subotu u Otoku Oštarijskom kad je u njih pucao brat ubijenog Mate Frane Velić no ubrzo su nakon ispitivanja pušteni. Susjedi obitelji Hudorović zgroženi su ovim događajima. O obitelji imaju samo riječi pohvale. Kako nam je ispričala jedna susjeda, Hudorovići su se u ovo naselje doselili prije sedam godina i dosad nije bilo nikakvih problema s novim susjedima. Zanimljivo, na imanju Velićevih pak nismo zatekli nikoga. Iz policije informacije stižu “na kapaljku”. – Možemo reći samo da je u tijeku kriminalistička istraga i da ćemo se oglasiti priopćenjem kad budemo imali novih saznanja, kazala je glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić. Još nije poznato je li policija uopće utvrdila tko je sudjelovao u napadu, pa niti hoće li netko već danas biti priveden u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest