Kraj mrtvog mladića u automobilu u Mekušju pronađena posuda s 5 litara nepoznate tekućine

Kraj mrtvog mladića u automobilu u Mekušju pronađena posuda s 5
litara nepoznate tekućine

Mrtav mladić pronađen je jutros u 9,25 sati u automobilu “Fiat Marea” na poljskom putu u Gornjem Mekušju nedaleko karlovačkog gradskog stadiona.

Na automobilu su zalijepljeni papiri s nacrtanim znakom za opasnost – “mrtvačkom glavom” i natpisom “danger”, te natpis “otrovni plin hidrogen sulfid” i “zovite policiju”

Na terenu su policajci, vatrogasci i hitna pomoć, dok vatrogasci, zbog sumnje na trovanje, imaju zaštitne maske na licima kako bi se bez opasnosti približili vozilu. Hidrogen sulfid ili sumporovodik je bezbojan, vrlo otrovan i zapaljiv plin pa su mjere predostrožnosti obvezne.

Posljednje informacije govore da je prošla opasnost, djelatnici Zavoda za javno zdravstvo grada Zagreba utvrdili su da nema plinova opasnih za okolinu te je započeo policijski očevid. Neslužbeno doznajemo da je uz mladića pronađena nepoznata tekućina u posudi od 5 litara, ali je ishlapjela te ako je i bila otrovna, više nije isparavala otrove. Što je točno ubilo nesretnog mladića znat će se nakon napravljane analize kroz 48 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest